Vanaf de volgende maand wordt de dekkingsverzekering overgedragen naar 10 werkdagen overgedragen naar 10 werkdagen.

Vanaf de volgende maand wordt de dekkingsverzekering overgedragen naar 10 werkdagen overgedragen naar 10 werkdagen.

  People’s Network Chongqing 10 november (Chen Qi, Liu Min) op de 10e, de Sichuan-Chongqing Social Security Bureau Cloud ondertekende de reguliere Settlement Samenwerkingsovereenkomst van de Basic Endowment Insurance-relaties van stedelijke medewerkers, en probeerde de overdrachtsfondsen te bevorderen tot periodiek afrekening. Volgens gegevens blijkt dat in 2020 de twee plaatsen van wederzijdse stadsmedewerker in Sichuan en Chongzhen-relaties meer dan 20.000 mensen hebben, met betrekking tot ongeveer 600 miljoen yuan. Met de diepgaande vooruitgang van de economische cirkel met dubbele stad, zal de uitwisseling van uitwisselingen tussen Sichuan en Chongqing dichterbij zijn, en de stroom zal vaker voorkomen. Sinds vorig jaar is Sichuan-Chongqing verkort door de overdracht van de pensioenverzekeringverhouding van het bedrijfsmedewerker met 45 werkdagen tot 15 werkdagen. Volgens de samenwerkingsovereenkomst die is ondertekend op de 10e, de overdrachtsfondsen van de oudere verzekeringsrelatie tussen de twee onmiskennissen in de Sichuan en Yunsheng, is de reguliere regeling gepland om officieel van 1 december 2021 en de afdeling Socialezekerheid van de sociale zekerheid van de Twee plaatsen om aan te pakken De overdracht van de pensioenverzekeringsrelatie van de Urban-medewerker zal vervolgens de overdrachtsfondsen dan niet gebruiken als een noodzakelijke voorwaarde.

Aangezien het geen fondsen met een enkel bedrijf meer overbrengt, wordt de tijdslimiet verder ingekort van 15 werkdagen tot 10 werkdagen, en door continue optimalisatie van socialezekerheidsdiensten, zijn er meer gemakken voor mobiele medewerkers op de twee plaatsen. Zhou Jinsong, plaatsvervangend secretaris van het Partijcomité van Chongqing Social Security Bureau, zei de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst, waarbij het proces van het overdragen van het overdrachtsproces van de betrekkingen door de werknemerspensioenverzekeringen bij ouderen overbrengen, en de werkeffici?ntie wordt verder verbeterd. Tegelijkertijd is het bevorderlijk voor het voorkomen van fondsbeheerrisico’s, het bevorderen van de synergie van basispensioenverzekeringsbeheer van stedelijke ondernemingen op twee plaatsen.

  Sinds de bouw van de economische cirkel van Shuangcheng, is het Chongqing Social Security Bureau strak geweest, het Chongqing Social Security Bureau heeft hoogfrequente zaken getest op het gebied van sociale zekerheid, via de Social Security Business "Sichuan War", enz., Actief Bevordert de "socialezekerheidsrelatie" DySfil-overdracht, socialezekerheidsbehandeling, wederzijdse erkenning, vervalverdelingsverdelingsresultaten, flexibele werknemers zijn niet onderhevig aan huishoudelijke registratie en in termen van de receptie.

Vanaf het einde van oktober 2021 heeft 18 Social Security Business "Sichuan" behaald, verzekerde eenheden en verzekerden die het National Social Insurance Public Service-platform kunnen passeren, "快 办" "Tianfu" "Chongqing" "Sichuan Humanisme" en andere toepassingen Toepassen om aan te vragen of lijn. Vervolgens blijft de afdeling Social Security of the Two Places doorgaan in de socialezekerheidsactiviteiten. Op basis van het ‘Sichuan-Chongqing War Oorlog’ in de vroege fase wordt het bedrijf van de "Online + Line" -activiteiten gepromoot, Geef meer handige en effici?ntere socialezekerheidsdiensten voor de tweewegs verzekerde eenheden en verzekerden.

(Editor: Liu Zhengning, Zhang Wei) Delen Laat meer mensen zien.