REITS verhoogd langetermijnbeleggers Welkom China Verzekeringsregulering COMMISSIE GEDIEND A Document Silver Specificaties Venture Capital Investment

REITS verhoogd langetermijnbeleggers Welkom China Verzekeringsregulering COMMISSIE GEDIEND A Document Silver Specificaties Venture Capital Investment

[] 17 november, Silver China Insurance Regulatory Commission Gegeven "over de investering van verzekeringsfondsen om de overheidsinfrastructuur Securities Investment Fund gerelateerde zaken te vergroten" (hierna "kennisgeving" genoemd), overeengekomen om de overheidsinvestering van verzekeringsfondsen te verhogen Infrastructuur Securities Beleggingsfondsen . "Kennisgeving" Verduidelijken van de relevante regelgevingsvereisten van het Infrastructuurinvesteringsverzekeringsfonds (RETS) op het gebied van verzekeringsinstellingen, investeringsnormen, risicobeheersingsprocessen.

  De persoon die verantwoordelijk is voor de relevante afdelingen van de Bank of China, zei dat de verzekeringsfondsen de kenmerken van lengte, grootschalige en stabiele bron en natuurlijke pasvorm met infrastructuurproject financieringsvraag hebben. Vanaf het einde van september 2021, het infrastructuurgebied, zoals beleggingsverkeer, energie, waterconservantie en shantytowns, en biedt financieringssteun voor belangrijke projecten en trekkabboard grote projecten. Het infrastructuurfonds wordt gebruikt als de onderliggende activa, de projectbewerkingscyclus is langer en het verplichte dividend is populairder. Het kan beter voldoen aan de langetermijnconfiguratievereisten van verzekeringsfondsen, waardoor nieuwe beleggingshulpmiddelen voor verzekeringsfondsen verschaffen.

  "Kennisgeving" wees erop dat de bedrijfsgroep (holding) bedrijf en verzekeringsmaatschappij het vermogen zou moeten hebben om in infrastructuurfondsen te investeren, en moet de capaciteit van onroerend goed beleggingsbeheer hebben. Het resultaat van de beoordeling van asset-aansprakelijkheid managementcapaciteit mag niet minder zijn dan 80 Punten en de alomvattende solvabiliteitscapaciteit is voldoende laatste kwartaal. Het tarief is niet minder dan 150%. Insurance Group (Holdings) Bedrijf en verzekeringsmaatschappij Verloofde infrastructuurbeheer en ander professioneel beheersingsinstantie Infrastructuurfonds, de resultaten van Asset-Liability Management Capaciteitsbeoordelingsresultaten mogen niet minder zijn dan 60 punten, en de uitgebreide solvabiliteitscapaciteit in het afgelopen kwartaal is niet laag. 120%. Verzekeringsactivebeheer bedrijven worden beheerd door verzekeringsfondsen of investeringsinfrastructuurfondsen via verzekeringsactivebeheer producten, en moeten een kredietinvesteringen gepland productmanagementmogelijkheden hebben, en het recente jaarlijkse toezichtbeoordeling van het bedrijf mag niet lager zijn dan klasse C.

  In termen van het verbeteren van het risicobeheerproces, verduidelijkt "Kennisgeving" dat de verzekeringsinstelling het interne controlesysteem zou moeten verbeteren, het risicobeheer blijft versterken en het gedrag van de rentediening voorkomt.

  Bij het versterken van beleggingsproactief beheer vereist de "opmerking" verzekeringsinstellingen om een ??uitgebreide analyse van investeringen in de investeringsinfrastructuurfondsen te verrichten, regelmatig investeringsrisico’s beoordelen. Bij het versterken van het toezicht- en beheersvereisten, "Kennisgeving" dat de verzekeringsinstellingen om in infrastructuurfondsen investeren, regelmatig verslag uitbrengen over de investeringscase, in strijd met de "kennisgeving" bepalingen inzake investeringen in Silver Circ worden bewezen om correcties te doen regelgevende maatregelen of administratieve sancties opleggen. Zilveren China Verzekeringsregulerende Commissie, zei de relevante afdelingen, "Kennisgeving" zich vasthouden aan marktgerichte hervorming, de risico-return-kenmerken in overeenstemming met de behoeften van verzekeringsfondsen in investeringsfondsproducten op een tijdige manier, diversifi?rende risico’s, diversifi?rende beleggingsrisico’s. Voorraad van infrastructuuractiva; infrastructuurfonds, samen met publieke aandelenmarktproducten en onroerend goed activa, "Kennisgeving" drong erop aan de essentie van regulering door het bedrijf te penetreren; vasthouden aan het beginsel van geluidsstart, de verzekeringsagentschappen die betrokken zijn bij Infrastructure Investment Fund, bepaalde voorwaarden Wat betreft investeringscapaciteit, toezichthoudende ratings en richtservices instellingen om rationele investeringen en langetermijninvesteringen uit te voeren. Alle teksten, afbeeldingen, audio- en video-manuscripten en elektronische tijdschriften zoals "Economisch Referentie Nieuws" of "Economisch Referentienetwerk" zijn auteursrechtelijk beschermd door het economische referentie-nieuws. Elke vorm publiceren en spelen.